ÜRÜNLERİMİZ

Salad bar Nedir?

Restoranınıza yeni bir soluk getirerek yiyeceklerinizin korkunmasını sağladığı gibi aynı zamanda müşteriler nezdinde görünür hale getirildiği için oldukça fazla tercih edilmektedir. Otel, yemekhane, lokanta, restoran ve kafe gibi alanlar için en önemli soğutma ürünleri içinde yer alır. Günümüzde yemek seçimlerini artık her zamankinden daha sağlıklı yapmak mümkündür. Yemek endüstrisinde her geçen gün daha da benimsenen bu yeni yaklaşım için üstelik yüksek bütçelere de ihtiyaç yoktur. Salata bar giderek yükselen bu trendi daha uygun fiyatlarla yakalamanın akıcı bir yolunu sağlamıştır. Çünkü salata bar sistemi özellikle oteller ve yemekhaneler gibi self- servisinin benimsendiği alanlara son derece kolaylık sağlıyor. İlk defa bir salata bar kurmayı düşünüyorsanız veya zaten hazırda olan salata barını yenilemek istiyorsanız düşünecek çok şey var demektir. Öncelikli olarak yapacağı değişikliklerin işletmene getirebileceği yararların bir kısmını öğrenmelisiniz. Bu konu hakkında sizlere yardımcı olmak için faydalı bilgileri bir araya getirdik.

Salad bar Çeşitleri

1 – Set Üstü Salad bar

2 - Soğutmalı Set Üstü Salad bar

3 – Özel Üretim Salad bar

Menüye Çeşitlilik Eklenir

Salata bar menülere çeşitlilik ekleyerek yemek deneyimini daha cazip hale getirmemizi sağlar. Bir salata barında en az on çeşit bileşen mevcut olsa bile misafirlerin, zevklerine uyacak sınırsız rakamda kombinasyon oluşturur. İçeriklerin gramajları ile, çeşitleriyle ve eklenen sosları ile istedikleri şekilde oynayabilirler. Salata bar menüde tek kalemle geçilse de aslında içerik açısından oldukça zengin bir tercihtir. Kalabalık ortamlara servis yaparken her müşterinin yedikleri hakkında farklı beklentileri olur. Menünüze ne kadar çok bol çeşit eklerseniz, herkesi memnun etmeye yetmez. Dolayısıyla sunacağın çeşitlerden hiçbiri kişiselleştirilmiş bir salatanın yerine geçemeyecektir. Bir salata bar içerisinde bulunan farklı ürünler sayesinde yemeği keyifli bir seçime dönüştürebilirsiniz. İsteyen, istediği yiyecekten dilediği miktar alabilir. Ayrıca salata barla birlikte sunulan soslar tüketicinin, damak zevkine göre ayarlanabilir. Böylece özellikle otellerde ve öğle yemeği sunulan yemekhanelerde menü bir zorunluluk olmaktan çıkıp kişisel deneyim konumuna geçer. İnsanları en çok mutlu eden şey, kendi damak tadına göre hazırlanmış bir tabaktır. İşte salata bar sistemi de tam olarak insanlar için bu işlemi görür.