sad

22DBS2C- DRY Çift Kapılı Dry Aged (Et Yaşlandırma) Dolabı

İlk kez ABD’de uygulanmaya başlanan Dry Aged yöntemi, kaliteli sığır etlerinin, yüzde 80-86 nem ve 0 derece sıcaklıkta, 21 ila 28 gün arasında kendi kemiği üzerinde bekletilmesinden oluşuyor. Etin daha yumuşak olmasını sağlayan bu yöntem, aynı zamanda daha aromatik kokmasını da sağlıyor. Son dönemde büyük bir gelişim gösteren Türk gastronomisinde de Dry Aged yöntemi ile dinlendirilmiş etler tercih edilmeye başlandı.

ÜRÜN SİPARİŞİ

TEKNİK DETAYLAR

Ürün Kodu
22DBS2C- DRY
Kapasite (Kg/Saat)
-
Voltaj (Volt/Hz)
220 - 240 v / 50 - 60
Güç (kW/hp)
660
Ağırlık (Kg.)
237
Ebat (mm)
139 x 82 x 210 cm